luni, 1 noiembrie 2010

O Românie nebună, nebună

Chiar îmi făceam probleme că nu mai sunt ştiri haioase, cînd tocmai a apărut una. Pe Mfax. Criza le prelungeşte românilor viaţa, ar fi concluzia secundară, deşi nu ai zice.
Deci antreprenorii de pompe funebre se plîng şi ei de criză, chiar dacă nu au ajuns la insolvenţă ca alţii. Greu cu criza, că acum, pe praful ăsta, oamenii se duc unde e mai ieftin, au explicat ei dificultăţile anului în curs. Şi nici nu au mai murit pe capete, ca în alte veri:))
Criză, criză, dar cu toate astea sunt optimişti. Îşi vor reveni cînd "se va deschide sezonul", adică în decembrie-februarie. Mortală, ştirea pe bune.
Ca nişte veritabili oameni de afaceri, cioclii din Bucureşti recunosc cu mîna pe inimă că postul nu este propice afacerilor lor, pentru că oamenii mănîncă doar legume şi fructe.
Dar, din decembrie, cînd la alţii încep reducerile de sărbători, afacerile mortuare sunt pe val. Şi asta, fără să fie nevoiţi să facă reduceri de sezon. Cînd se iese din post, oamenii mănîncă a disperare, să recupereze, probabil şi se supraalimentează. Şi dacă se ghiftuie, mor mai mulţi, deci antreprenorii de pompe funebre au de lucru şi ies din foamea de bani:))
QED

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu