miercuri, 21 aprilie 2010

Dis de dimineaţă

Dimineaţă, am primit o porţie zdravănă de bunădispoziţie de la EuropaFM. Evident, concursul lor cu bani pe mobil este super atractiv, aşa că sunt ascultător fidel între 7 şi 8 dimineaţa. Nu am avut noroc pînă acum, dar, cum se spune, speranţa moare ultima.
http://www.europafm.ro/stiri/zambestirea/
Pînă să cîştig însă premiul, mă distrez cu ştirile care aduc zîmbetul. Iar cea din dimineaţa asta mi s-a părut genială, pentru că face parte clar din categoria ce le mai trece prin cap primarilor de la sate.
Primarul din Măgureni a început de ceva vreme să facă planuri. A auzit că nişte investitori vor să construiască în zonă un acqua parc. A stabilit deja că vor avea nevoie de salvamari, de personal suport adică. Primarul şi-a făcut deja planurile în legătură cu numărul vizitatorilor şi cu taxele pe care le va încasa autoritatea de pe urma afacerii şi şi-a frecat palmele de bucurie. A omis un singur amănunt: materia primă pentru parcul acvatic.
Prin localitate, spune postul de radio, nu trece decît un firicel de apă, care, chiar şi amenajat, nu ar putea genera odată mai mult de o cadă de baie. O gîrlă ar însemna probabil un efort de acumulare pe mai multe generaţii de primari.
Genială, povestea, absolut genială.

2 comentarii:

  1. Ai omis apa de ploaie, care poate fi o solutie, la o adica.

    RăspundețiȘtergere
  2. e o varianta si asta. sau primarul ar putea fi un om prevazator, ii pacaleste pe investitori, aia vin cu banu', si el isi face de fapt un loc unde sa adune apa in caz de inundatie. tipic romanesc, de altfel:))

    RăspundețiȘtergere